CAFE DU LEVANT / RAHMİ KOÇ MÜZESİ

>> 2 Eylül 2012 Pazar


















Sanki bir Fransız filminin karelerindeyiz ve film makarası bizide içine çekip sarıp sarmalıyor..
Her şey Fransa'dan gelme...
Tüm objeler Orjinal.


Paris'in nostaljik havasını doyasıya yaşayabileceğiniz, romantik ambiyansıyla sizi sarıp sarmalayan bir Paris bistrosu: Cafe du Levant. Henüz kapıdan adınımızı atar atmaz, bir zaman tünelinin içinden geçtiğinizi hissedeceksiniz. Vestiyerde eski şapkalardan oluşan bir koleksiyon karşılayacak sizi. Fransa'dan özel olarak getirilen antikalar sizi her yerde takip edecek.
Duvarları süsleyen eski bistro ve opera afişlerinden antika masa ve sandalyelere, eski çanta ve şapka koleksiyonundan tuvaletlerde bile görebileceğiniz antika resimlere kadar mekanın her yerind sinen nostaljik Paris dokusu size başka bir diyarın kapılarını açacak...

Başlı başına Parizyen bir müze olma özelliği taşıyan Cafe du Levant'da, Fransız şeflerin özel olarak hazırladığı, Fransuz mutfağının birbirinden lezzetli yemekleri zaman tünelinde size eşlik edecek. Her bölnesi ayrı sıcaklığa ayarlanabilen antik bir buzdolabında saklanan Fransız şarapları da damağınızda özel bir tat bırakacak.

Günün her anında ayrı bir lezzet keyfi sunan Cafe du Levant, Pazartesi günleri hariç hergün saat 10.00-24.00 saatleri arasından size hizmet sunuyor.

İstanbul'un keşmekeşinden, trafiğinden ve karmaşasından uzaklaşıp, 19. yüzyılın Paris'inde lezzetli bir yolculuğa çıkmak ve doyasıya nostalji yaşamak için Cefe du Levant'a mutlaka gelin.
BİZ ÇOK KEYİF ALDIK.

Ama artık akşam olmak üzere....
Haydi hep beraber güneşi batıralım ve bir yorgunluk kahvesi için güzelim PİER LOTİ'YE  UZANALIM.. 

 
 

0 yorum:

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP