BİR DUT MASALI 3 YAŞINDA // HAYAT BENSİZ ÇOK ÜZÜLÜR =)))))

>> 7 Haziran 2011 Salı

Sabah erkenden güne hazırlıklarla başlıyorum, önce pastamın son düzenlemelerini yapıyor, kutusuyla dolaba kaldırıyorum, elbise askımı , makyaj çantamı alıp doğru kuaförüme randevuma gidiyorum, her zamanki saç modelim, ojem ve makyaj tonlarıyla değişikliğe gerek duymuyorum !
Çok heyecanlıyım, sanki Ajda'yım da stadda konsere çıkacağım !!! :))) Bu coşku karmaşasıyla kuaförde işler bitiyor, kuaförüm ve ekibi kutlamalarla beni uğurluyor, eve geliyorum tekrar, yardımcımın arabaya indirdiği pastayı yerleştirip doğruca Okul arkadaşlarımla buluşacağım Rumelihisarı'na çok sevdiğim O mekana doğru yola koyuluyorum.. vAKİT DEĞERLİ, KIZLAR İŞTEN 2 SAAT İZİN ALDILAR BENİM İÇİN !! Patronlarına minnettarım elbette :=)




Derken büyük an geliyor, sadece 3 çok değerli arkadaşımız katılamıyor :( ama , an be an mesajlaşıyoruz, telefondan canlı yayınlar yapıyoruz :=) yaşasın teknoloji, O sırada en son arkadaşım da geliyor Ohh şükür diyorum, geliyor ama elindeki devasa paketten öyle bir güzellik çıkartıp önüme koyuyor ki nutkum tutuluyor, yaşım kadar ortancalarla bezeli gül bahçeleri kaplıyor masayı, ardından alkış kıyamet, çığlık tüm boğazı kaplayıveriyor !!!!! Aynı anda tam 33 yıldır hiç görmediğim Fulya arkadaşımız da (okuldan) önümde belirmesin mi ???? Donakalıyorum ve yine 15 yıldır görmediğim canım Çiğdem (oda sınıftan) beyaz elbisesiyle kuğular gibi süzülmesin mi ? Vallahi kalbim kaldırmıyacak artık bu artçı depremleri !! =)))) BU KADAR GÜZEL DOĞULUR MU ? HEY HAT ?? :=))




Bende naçizane ellerimle yaptığım, karadutlu- frambuazlı -çikolatalı süpriz pastamı çıkartıp herkesi şok ediyorum :) Kızlar bayılıyor çünkü.. Yanına da mis gibi cupcakeler !!! Çiçekleride ben yapıyorum tabii ! Dikkatinizi çekerim pastacı blogger arkadaşlarım :P:P:P:P :=))




Dilekler tutuluyor, pastalar kesiliyor, sevgi yumağı oluyoruz benim ayrılmaz dostlarımla, gözlerimiz dolu dolu, nerden nerelere gelmişiz !!! Ortaokul yılları nere, 34 yıl sonra nereee....!!!!
Şaşkınlık, mutluluk, yeni yaşım, en sevdiğim haziran ayı, aşık olduğum ortancalar, güller, en sevdiklerim, gönül dostlarım çocukluk arkadaşlarım, gözümün bebeği İstanbul'um, İnci tanem boğaziçim, güneş, sağlık, sıhhat, huzur, keyif herşeye yerli yeterince sahibim , EY GÜZEL ALLAHIM, BİNLERCE ŞÜKÜR !!!!
p>





Burada şu resimde gördüğünüz herkes ve gelemeyen herkez boğaziçinin kızlarıdır arkadaşlar.. doğma büyüme, en hakikisinden hemde !!! Kalpleride en hakikatlisinden som altınla kaplıdır, onların değerine değer katan yegane özellikde budur zaten. Hayatımızın en değerli 2 saati bunlar, keşke hiç bitmese dediğimiz, ama elbette burda bitmeyecek, yaşadığımız sürece daha çokk sevgilerin yaşanacağı anlara sahip olacağımız günlerimiz olacak,adımız gibi bildiğimiz,.Sevgili KADİM DOSTLARIM : Güzin'im, Gülnur'um, Zeliş'im, Çiğdem'im, Fulya'm, Canan'ım Varlığınız, yaşattıklarınız, özveriniz ve kardeşliğiniz için çok teşekkür ederim. En güzel doğum günümdü.. AMA EN GÜZEL !!!! Nicelerine hepberaber inşallah.

YA SEN :
Güzelim Haziran ayı, güzelim 7 haziran , Ya sen Valide Sultan'ım ve en sevdiğim adam ( rahmetli babam :) sana,size , hepinize gökten çiçekler yağdırıyorum.
Sabahın ilk ışıklarında doğarken, o saatte varolan gökteki aydan adımı alırken, son bağımı kesip ! beni hayata sunarken, ben ben olarak tam ortanızda kalıyorum !

Yürüyorum, konuşuyorum, koşuyorum, büyüyorum, halende büyümeye devam ediyorum ! Gözüm hep takvimde ! kendime göz ucuyla arada bakıyorum da ,ya yeni yılı bekliyorum, ya haziranı ! Piyango hep hayattan yana çıkıyor, işte diyorum asıl talih kuşu bana kondu ! :)


Hiç nankörlük etmiyorum O'na, getirdiklerine minnettar kalıp, götürdüklerine hiç isyan etmeden, susma hakkımı kullanıyorum..vardır bir bildiği deyip zamanın sunduğu sabra sarılıyorum.

HAYATIN işine hiç karışmıyorum, istiyorum ki oda bana saygı duysun ! işime karışmasın !
Ben onsuz nasıl eksik kalıyorsam, biliyorum ki ,





HAYAT BENSİZ ÇOK ÜZÜLÜR :-)))))




İYİKİ DOĞDUN nUnU

EY HAYAT SENİ NE ÇOK SEVDİM, BENİ SEVDİĞİNDEN ÇOK DAHA FAZLA !!!

7 yorum:

Adsız 12 Ağustos 2011 11:57  

nunumm benim canı yüzü gözü gönlü kıymetlim. nasıl bir yazı içim titredi hayat sevgine,
allah ömrüne ömür, sevdiklerin ve ailenle yaşam keyfi versin canım benim. NİCE YILLAR OLSUN GÖNLÜNCE
gülden

gülcan 12 Ağustos 2011 12:41  

Nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum yeni yaşınız hayırlı olsun bende beklerim benimdenizim.blogspot.com

NzlGl 12 Ağustos 2011 12:49  

Nice mutlu yıllar olsun. Hayat herşeyin en güzelini getirsin yolunuza .....

Sevgilerimle

pasta evim 12 Ağustos 2011 12:57  

HOŞGELDİİİİİİİİİİİN ,HOŞ GELDİN, HOŞ GELDİN VE BİNLERCE KERE HOŞ GELDİİİİİİNN.YAZDIKLARINLA İÇİMİ AYDINLATTIN. MUTLU OLMAN BENİ DE MUTLU ETTİ. HEP BÖYLE KAL EMİİ.

Adsız 12 Ağustos 2011 12:58  

böyle güzelliğe böyle güzellik az bile, şahane bir kutlama
en çok sen yaşa hakkıyla ))
öperim canım - selma

bırtutamkekik 12 Ağustos 2011 14:29  

hoşşgeldinizzz:))
içimizi aydınlattınızz..
ömrünüz uzun hayat hiç bir zaman sizssiz kalmasınn inşallah...
sevgilerimle...

Flame 12 Ağustos 2011 15:10  

İyi ki doğdunnnnnnn Nunu..

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP