MAYISIN İLK KAHVALTISI

>> 1 Mayıs 2011 Pazar



Bugün 1 mayıs, havalar ısınmamaya söz vermiş gibi gayret içinde, elbet şikayetin Şesini bile anmıyorum, zira bayılırım püfür püfür havaya !
Kahvaltıya dışarıdayız, hava çokk soğuk bol güneşli :) kapalı yerdesiniz diyor bugün sıcaklık , yer tespitimiz tamam, kahvaltının en iyi adreslerinden biri için Palladıuma gideceğiz. Ama önce spor !!
Masal kahramanımla doğruca spor merkezimizin yolunu tutuyoruz. Harika bir Cd hediye ediyor bana, Fransız Devleri ve unutulmaz Klasikleri... Doyamadan geliveriyoruz, yarım kalıyor ,  masal kahramanım da  dönüş yolunda ^sızlanma ' diyor !!!  :)
Hakkını vere vere 2.5 saat ter atıyoruz, çıkışta konuşma yasağı koyuyorum, çünkü doyamadığım CD dinlenecek ! :) Mest olarak vede karnımız ziller çalarak Palladıuma geliyoruz.
Seviyor masal kahramanım burayı.. Bense açık hava , yeşillik, çiçekler ve sahil olmayan hiç biryeri sevmiyorum , kapalı mekanlardan hoşlanmama gibi net bir alışkanlığım var !

Kahvaltı tek kelimeyle missss.. , lakin musluk suyu ile yapılmış olduğunu söyleyip çayı geri gönderiyorum, Kendi suyumu ısıtıcıda ısıtıyor ! bitki çayı içiyorum !!!
Buda net, musluk suyuna çay hayatta içmem, parasını da ödemem !! nazikçe ,usulünce geride gönderirim !
Bir müessese her şeyi dört dörtlükmü yapar ? Evet yapar.. Doğru adresteyiz çünkü. Ama çaya gelince bol klorlu bulanık çay... Olmadı dimi bu :(

Kahvaltı bitiyor, alışverişi sona bırakıp, sabah kahvesi için K...e  D.....ı'nı tercih ediyoruz.. Gazete keyfine burada devam..
Sonra sinema saati başlıyor, amaaa bensiz !!! Çok uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma rastlıyorum, zaten film benim tarzım değildi, masal kahramanımı ekiyorum :) O yanlız seyrediyor, bizde 2 arkadaş sohbete bir başlıyoruz ki, film bitmiş , masal kahramanım gelmiş, biz hala mevzuu peşindeyiz..
Ah şu kadınların çenesi....
Şaka maka beden yorgunluğuma, birde çene ağrısı eklenmesin mi ???
Eee arada olacak o kadar :-)

İYİ PAZARLAR EFENDİM.....

0 yorum:

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP