ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA

>> 24 Eylül 2009 Perşembe



ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA,


1 kg ayıklanmış haşlanmış barbunya,

1 iri ,doğranmış soğan,

3 ota boy domates rendesi,

1 iri diş rendelenmiş sarımsak,

1 küçük çay bardağı zeytinyağı ( 1 parmak dada az )
tuz, maydanoz.
soğan ve yağ beraber sotelenip,domatesi ilave edilir.
tuzu konup barbunyalar eklenir,üzerine 1 sb su ekleyip ağır ateşte pişmeye bırakılır.
pişme sonrası servis tabağına alınır, üzerine maydanoz serpilir.
AFİYET OLSUN..

2 yorum:

http://www.lezzetibol.com 28 Eylül 2009 09:19  

Bugün benim menümde de zeytinyağlı barbunya var canım.
Ellerine sağlık.
Soğuk soğuk nefis
sevgiler

Bir Dut Masalı - nUnU 28 Eylül 2009 15:22  

lezzeti bol,
hepimiz ne çok severiz ...
afiyet olsun canım.

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP